View Single Post
Eski 26-05-2011, 19:01   #16
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci Mesajı Göster
Sevgili uzaylı, size böyle hitap etmek istedim, öyle içtensiniz ki, yazın geldiğim de sizinle mutlaka tanışmak isterim.

Siz benim gençliğime denk gelmediniz, Ayaş'taki bahçede çalışırken bu siteye rastgelecektim ki.. Bu bahçeye gelince yazın 2-3 ay bırakıyoruz, biraz yardımla yaşıyor.

Eflatun sardunya daha ziyade pembeye kaçıyor, galiba resimlerde biraz farklı çıkıyor, özelden adresinizi gönderin derhal yollayayım.

Sizin de gönlünüzün istediği herşeyin en iyisine sahip olmanız dileğiyle sevgiler
Sayın mandalinci; Teşekkür ederim. Olduğum gibiyim. Ben de sizinle tanışmak isterim.

Kendinize haksızlık etmeyin. Ne güzel işte burada tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Bana tavsiyelerde bulunmaktan çekinmeyin. Ne de olsa çok acemiyim. Benim için tavsiyeler çok kıymetli.

Eflatun sardunya için adresi vermem sorun değil. Ancak şimdi çiçektedir. İsterseniz tanışacağımız zaman küçük bir dal getirirseniz güzel olur. Ya da bu tarafa taşındığınız zaman olur. Bizim bahçeden de beğendikleriniz olursa seve seve veririm. Çok teşekkürler.

Sağlıcakla Kalın...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön