View Single Post
Eski 26-05-2011, 16:33   #14
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
O başlık altında alaylı diye tanımlanıp dalga geçilirken ve birileri mektepli olduğu için diğerlerini küçük görüp ortalığı dumanlandırırken hiç bir şey olmamış gibi yutkunup devam edemem.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gece Mesajı Göster

Bu konuda düşüncemi yazarken, yukarıda, hem de bir kaç kez gündeme gelen "uzmanlık", "uzmanı varken" çekincelerine rağmen nasıl olup da yazabildiğimi merak eden olursa, belirtmeliyim ki; 40 yıllık ekmeksever olmanın ötesinde mektepten ekmekçi olarak söz hakkım olduğunu düşünüyorum.

gece
'alaylı değil, mektepli' ekmekçi olan forum kişisi
Gece'nin yazdıklarından mı söz ediyorsunuz?
Gece, kendisiyle dalga geçer, başkasıyla asla...

Alıntı:
Başlık altında rencide edici ifadeler herkes tarafından görülürken ve ben foruma saygımdan sessiz kalmışken, bana yazılan özel mesajlar ne ifade edebilir ki?
Orada başka biri tarafından yazılmış bazı mesajlar rahatsız ediciydi ve sildim. Özel mesajla kendisini de bilgilendirmiştim. O tarihten sonra foruma bağlanmadı. (Bağlanmadan forumu okuyor olabilir) Aksi halde, oraya yazdıklarının düzeltmesini sadece özel mesajla değil, genel alanda yapması gerekecekti...

Ekitap konusuna gelince

Buraya yazmadan önce okudum. Elinize sağlık...

Beni en mutlu eden bu kısım oldu:
Alıntı:
Ne kadar pişirirsem pişireyim ıslak görüntüyü ortadan kaldıramıyorum, ne yapmalıyım?

Bir şey yapmayın, böyle bir doku elde edebildiğiniz için şükredin.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön