Vildan hanım, vedayı yaseminlerle yapacağım gibi görünüyor. Yaseminler inanılmaz derecede coştular, bir gece pencerede bir aralık bulup, içeriye girip bizi de saracaklar diye korkuyorum.

O kadar bol tomurcuklandılar ki sanırım şimdiye dek olmadığı kadar açacaklar.
Eser Hanım, koşturmaktan inşaat aşamalarını fotoğraflayamadım (yanımda götürmeyi unutuyorum) ama bahçe düzenleme aşamalarını fotoğraflamaya çalışacağım.
Nurcan hanım, Nilüferler öyle güzel açmaya başladılar ki onları da sizin için bol bol fotoğraflayacağım.
Sn.CEBECI, güzel dileklerinize çok teşekkür ederim.
Kirazcığım, çim işini senin de yazdığın gibi en sona bırakacağım. Zaten alan küçük, halı çim daha kolay ve hesaplı olacak. Yine Kırklarelinden güzel toprak gelecek. İşin en önemli kısmı drenajdı, usta çok güzel hazırladı altyapıyı. Bu kez hem damla sulama hem çimler için otomatik sulama yapmak istiyorum. Bütün her şey bittikten sonra çimi sereceğiz. İnşallah unuttuğum bir şeyler yoktur.
Yalnız Sukulentlerle ilgili öyle bir planım var ki eğer başarırsam süper olacak.

Bunun için soğuğa dayanan uzun süre çiçek açan türleri araştırıyorum. Ve dönüşümlü çiçek açacak türleri... Kışın bile açan türleri var ama hangi serada bulurum bilmem.