Sayın Berrinb temennileriniz için çok sağolun. Benim esas evim şehir içinde bu küçük evimiz biraz şehrin dışında kalıyor deniz kenarında sayılır (denize 80 m) bu arsamız kayınbiraderimizle birlikte yıllar önce almıştık boş duruyordu. Sonra bir sayfiye yerimiz olsun dedik ve 2 senedir de bahçeyle uğraşmaya başladık bahçede iş bölümü yaptık. Çiçekleri ben düzenliyor ve yetiştiriyor ve bakımlarını yapıyorum. Bahçenin üç tarafı meyve ağaçları dikildi ve ayrıca sebze de yapıyoruz onlarlada eşim ve Mehmet abi ilgileniyor. Ev işlerimizide elti ablam yapıyor. Yazın küçük evimiz 2 ay hiç boş kalmıyor eş dost akraba herhes orada bahçenin keyfini hepberaber yaşıyoruz. Dediğiniz gibi evin bir köşesinde mor salkım diğer kenarına pembe sarmaşık gül, sundurmanın önünede sabah sefası diktim yakında meydana çıkarlar. Böyle önerilerileriniz hoşuma gidiyor teşekkür ederim. Ayrıca yasemin çiçeği sırada bekliyor dikeceğim. Çalıştığım için Bahçeyle yeterince ilgilenemiyorum. Ama işyerim bahçeye yakın olduğu için bahçeyi seyretme fırsatım oluyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Sizin evinizde çok güzel renk renk çiçekleriniz harika görünüyorlar. sağlıcakla kalın
|