View Single Post
Eski 25-05-2011, 03:59   #16
sariefe
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karalale Mesajı Göster
Merhaba sarıefe; şu aşşağıdakinin adresini öğrenip 5 cmlik yerine 35 cm liği söküp alabilseydik keşke. Son dan daldım ama hemen başa dönüp sayfaları ve kaktüslerini tek tek inceliycem. Sana kolaylıklar diliyorum selamlar...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karalale Mesajı Göster
Taaaaa baştan gezdim, gördüm, bayıldım..... Elinize, yüreğinize, sevginize sağlık. Cımbızsız günler diliyorum, selamlar.....
Sevgili karalale öncelikle söylemeliyim ki bugün beni çok mutlu ettiniz, tekrar teşekkür ederim. Sayfamı gezdiğinizde bunu daha iyi anladığınızı düşünüyorum. Siz birde o miniği elime aldığımda görün beni 5 cm. diyerek bonkör davranmışsınız. Gerçeği 2,5 cm. olacak. Açıkçası doğal ortamlarındaki halleri ve çok büyükleri beni pek cezbetmiyor. Küçük olsun bizim olsun Benim hayalimdeki şudur;

Name:  ah.jpg
Views: 555
Size:  37.0 KB

Gülü seven dikenine katlanırda, kaktüs seven şikayet eder mi? Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Selamlar...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Nefis kaktüsler ve başarılı fotoğraflar. Elinize ve çiçeklerinize sağlık Sarıefe...
Sayın Vildan Sönmez beğenmenize sevindim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Saygılar...

sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön