merhabalar paylaşımlarınız üzerinden 2yıl zaman geçmiş.bilmem okurmusunuz yazımı?yaklaşık6yıldır şuan yaşadığımevde oturuyoruz.hiçbir komşumuzun basına böle bişey gelmedi bu sene balkonumuzda biraz yükseğe monte ettiğimiz bir dolap var üzerine 2güvercin yuva yapmış 1ay öncesi farkettim aslında yuva yaptığını bilmiordum konmuşlar ve yaşamışlar güvercinler die düşündüm balkonu temizledim fakat hava biraz soğuk olduğu için dolabın üzerini temizleyemedim iyiki temizlememişim köyde yaşayan bir arkadaşıma o gün bahsettim ve bana sakın dokunma yuva yapmışlardır yuvalarını bbozma dedi dediği gibide olmuş.Dün sabaha karsı 2yavruları yumurtadan çıktı çok mutlu oldum.öle huzur doluyumki.balkon pislenmiş bit olacakmış umrumda bile deil.kendmi çok şanslı hissediyorum çünki büyük bir şehirde binaların içerisinde kimseye kısmet olmayan bir yuva bana misafir oldu.su ve ekmek kırıntısı birde ince bulguru su ile ıslatıp dolabın üzerine bıraktım.başka yapabilceğim bir öneriniz varmı bilgilendirirseniz çok mn olurum..şimdiden ****** ediyorum..
|