View Single Post
Eski 23-05-2011, 14:30   #145
Eser İlhan
Ağaç Dostu

Eser İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın Eser İlhan,bahçenizi dolaştım,eviniz ve bahçeniz, yapı ve konum itibari ile çok zevkle yapılmış,Güle güle oturun.Mor salkımınız da çok sıhhatli görünüyor clematislerinizleriniz de yerlerini çok sevmişler,ilk çıkışları fevkalade güzel görünüyor.Clematis armadiyi İst. da nereden aldığınızı sorabilirmiyim,çünkü çok aradığım halde bulamadım. Yaseminin varendaya sarılıp açmasına bayıldım.kokusunu duyar gibiyim ellerinize sağlık,Herşey çok güzel görünüyor,renkli bol çiçekli sıhhatli yazlar dileği ile efendim.selamlar.
Sevgili berrinb, teşekkürler Ev de bahçe de tam bir harabeydi ben aldığımda. Çok uğraştım, hala da uğraşıyorum ama herşeyi hazır bulmaktan böylesi çok daha zevkli oluyor. Tek derdim bahçenin küçüklüğü. Başlarda büyük olduğunu düşünüyordum ama şimdi öyle açgözlü oldum ki, bahçemde herşey olsun istiyorum ve bu bahçe bana çoookk dar geliyor
Clematis armandii'yi Anadolu yakasındaki Büyük Çamlıca Fidanlığından aldım. Ben alırken epeyce vardı daha.Belki hala bulabilirsiniz sorsanız. Clematis başlığında bu fidanlık ve Clematis armandii hakkında epeyce yazıştık. Linki aşağıda veriyorum, 1579 uncu mesajdan itibaren takip edebilirsiniz :
http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=4446&page=53

Ben gittiğimde başka Clematis çeşitleri de vardı. Çok güzel ithal bitki çeşitleri var. (Bahçe işlerine ilk başladığımda ithal bitki olayına dehşetli sinir oluyordum "bitkinin de ithali mi olurmuş " diyordum ama artık bu konuda teslim oldum)
İki kez kısa kısa uğradım oraya ama hiç görmediğim, bilmediğim bir sürü şey gördüm. Uzun uzun tek tek bakarak dolaşsam kimbilir daha neler çıkar...

Düzenleyen Eser İlhan : 24-05-2011 saat 06:21 Neden: ilave
Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön