View Single Post
Eski 20-05-2011, 22:46   #263
zenfree
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi şepşeker Mesajı Göster
sayın zenfree iyi günler.bu sukulentler fazla sulandığındamı yumuşama olur?
Evet fazla sulandığında, yanlış toprak seçimi veya drenajla ilgili problem olduğunda bitki yumuşuyor. Daha detaylı bilgileri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
http://agaclar.net/forum/showthread.php?t=1780

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nesli6 Mesajı Göster
Sempervivumlar çok güzel Sedum da öyle, çok sağlıklı görünüyorlar, yeni tomurcukların açmasını merakla bekliyorum.
Sayın nesli6 beğenileriniz için teşekkür ederim. Ben de merakla bekliyorum ama bir haftaya yakın evde olamayacağım, sanırım bir kısmını göremeyeceğim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serilaaa Mesajı Göster
Sayın Zenfree sayfanızı baştan sona imrenerek gezdim.Bazıları elimde olan minikler,bazılarından olmasını istediğim çeşitler fakat hepsi çok güzeller ve sunum olarak
harika bilhassa Sempervivum çeşitlerinin güzelliği,açan çiçeklerin göz kamaştırıcı çeşitliği
diyecek bir sözüm kalmadı.Bir söz vardır lafın bittiği yer derler işte buda böyle.Bol bol
çiçekleri görür sağlıklı ve mutlu günlerde bitkilerinizle yaşarsınız.Selamlar.
Sayın serilaaa, iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok memnun oldum. Ancak sizin türlerinizi düşününce, bendeki bitkilerin lafı bile edilmez.Ben daha yeni yeni başlıyorum sayılır. Etoburlar fazla ligi alanıma girmese de bahçenizi, kaktüs ve sukulentlerinizi keyifle takip ediyorum.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön