Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lale607
sn dragonfly, doğrusu size çok imrendim. benim 1,5 senedir gözüm gibi baktığım mum çiçeğimde hiç hareket yok. bırakın çiçek açmayı yeni yaprak bile yok. çiçeğiniz çok güzel görünüyor, emeğinize sağlık.
|
Sevgili Lale607, mum çiçeğim 2 yapraklı çelik halinden 2,5 sene de bu hale geldi. Aslına bakarsanız çok üstüne düşerek bakmadım ona, yaptığım iki şey var o da yaz kış güneş almasını sağlamak ki önceki fotoğraflardan gördüyseniz eğer çiçeğim cam önünde ve de dinlenmiş su vermek özellikle toprağı kuruduğu zaman. Bu ikisinin dışında başka hiçbir şey yapmadım inanın. Sanırım anahtar güneşi bol almaları. Ne denirse densin ben yerini hiç değiştirmedim şimdiki eve taşındığımızdan beri hep aynı yerinde, yaz kış pencere önünde. Yazın daha fazla güneş alıyor ama şu ana kadar hiç ölme ya da kuruma belirtisi göstermedi. bir de saksısını hiç değiştirmedim arada üstten toprak eklemesi yaptım ama saksısı aynı.
Sizlerin de emeğinize sağlık, çiçek sevdası hele ki mum çiçeği sevdası sabır ve emek isteyen birşey onu anladım