View Single Post
Eski 20-05-2011, 01:04   #422
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Karalale,
Güzel dilekleriniz için çok Teşekkür ederim. Eminim Sizin hoya lacunosada açacaktır, bir tane çiçek sapı oldumu hiç endişeniz olmasın eninde sonunda açıyorlar. Sevgiler Antalya'dan.

Sevgili Yeşillim,
Fotoğraf eklemek için biraz daha bekliyorum, seradakilerin maşallahı var. Nazarım değmesin hepside çok sağlıklılar. ilk ekleyeceğim resim hoya carnosa crinkle8 olacak bugün 1 tane çiçek sapı gördüm, Müthiş bir sevinç çiçek saplarını görmek beni öyle sevindiriyorki açmasa bile açmış gibi mutlu ediyor. Minik prensesler umarım sizide beni mutlu ettiği gibi mutlu eder. Çok sağlıklı bir şekilde Size ulaşmasına sevindim. Kalıcı saksılarına alınmayı bekliyorlar sanki

Fatih'cim,
Koklamaz olurmuyum hiç, bütün gün koklayabilmek için hoya lacunosaları sabah cafeye götürdüm. Koklayan tek ben değildim, hoya cafeye gelen herkes kokladı bugün, Yani şimarttım onları senin anlayacağınEn kısa zamanda senin prensesleride resimlerim. Abilerini özlemişler gibi bir görüntüleri yok ama yola çıkacaklarından haberleri var Çiçeklerin mutluluğu başka kırmızı açan paskalyanın resimlerini bekliyoruz, Gençlik ve spor Bayramın Kutlu olsun.

Sevgili Cey,
yokluğunda epeyce gelişmeler oldu, Hoyalar tek tek cafeye taşınıyor.
Umarım senin minik prenseslerde seni mutlu eder çiçekleriylen. Hoya kerri, İyi bir bakımla 1 yaşına bile girmeden çiçeğe dönüşüyor. Darısı senin başına diyorum. Arada bir prensesleri sende görücüye çıkartırsın, yokluğunu fazla hissettirme lütfen
Güzel dileklerin için çok Teşekkür ederim.

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön