View Single Post
Eski 19-05-2011, 13:37   #221
sariefe
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi betito Mesajı Göster
Bu havada kaktüsleri dışarı çıkaralım bir güzel güneşlensinler değil mi sayın sariefe?
Kaktüsler dışarı çıkalı çok oluyorda İstanbul' da güneşlenecek güneşi pek bulamıyoruz sayın betito.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Sayın sariefe, küslük mü? Bitkiler bize barışık olmayı öğretiyor. Ben sadece biraz geç yazdım, o kadar... Yok mu yeni çiçeklenenler, fotoğraflarınızı bekliyoruz.
Sayın selenn dikkat ederseniz o cümleyi kurduğum yerde kafamda bir huni var. Kabul ediyorum delice bir düşünceydi. Fakat her ihtimali düşünmek gibi bir huyum var Bir kaç tomurcuk dışında pek çiçeklenen yok ama yeni fotoğraflar yakında huzurlarınızda olacak.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aygün Mesajı Göster
Sevgili sariefe, doğru bir süre ayrı kaldım. Yoğun bir dönemdi. Ama ara sıra da olsa uğramalarım, alınma olur mu.
Sevgilerimle...
Her zaman bekleriz sevgili aygün. Sevgiler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim Mesajı Göster
Sevgili Tolga son sayfalarını yeni gezdim, koleksiyon oldukça gelişmiş ve göz alıcılı olmuş umarım seneye anneler gününde daha bol bol çiçeklenirler
Teşekkür ederim sevgili bettyycim. Sizin dileklerinizle daha bol açacaklarına şüphe yok. Sağlık oldukça bol bol çiçekler görmeye devam edeceğiz

sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön