[QUOTE=memet;805764]
Ya da Bergama antik kentiyle madenin bir ilgisi olamayacağını orada arazim olduğu için gayet iyi biliyorum diyebilirsiniz.
s
Sağ olun nasıl yazacağımı ne şekilde arguman göstereceğimi öğretmeyi bir yana bırakıp işinize gelince ilintilemeyi gelmeyince ilintilememeyi bir açıklasanız derim
Madem altıın bu ekranı okumanız için kaçınılmaz olduğunu anladınız. Bu straejik madeni çıkarılmasına neden karşı olduğunuza dar de bir argüman sunmalısınız.
Bunu benim yazımdan ilkokul çocukları bile çıkarırdı. Bundan sonra söyleyecek bir şeyim yok. Forumu okuyanların TAKDİRİNE BIRAKIYORUM
Sorun kuralı altını olanın koyması mıdır, ülkemizde halk sağlığının ciddiye alınmıyor olamsı mıdır? Konuları sadece hükümetlere endeksleyip olayın bütününü görememek midir?
Bu satırlar yazmak için çok düşünmüş olmalısınız çünkü ben hiçbir hükümet ile ilgili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Alıntılarsanız sevinirim.
Sanırım havuz konusunda bilginiz antik kentinyeri kadar. Sizce atık havuzunda siyanür biriktirilse, herhangi bir bilimsel araştımaya gerke kalmadan fikir yürütün, oradaki çalışanlar o gün ölmezler mi? Orada bütün işlamlerden sonra temiz olamsı gereken su birikiyor.
Ordaki sudan içebilirmisiniz ?
Bunları okumak için baktığınız ekrana ödediğiniz para yukarıda hatırlattığınız gibi altın rezervi olarak bankada durduğu için okuyabiliyorsunuz.
Korkarım dünyada en fazla altın ya da diğer cevherlerin çıkartıldığı ülkelerin değil. Çıkaranların merkez bankalarında rezerv var. Sahi İsviçre Hollanda Belçika da ne kadar çok altın çıktığınıda biliyorsunuzdur
Şimdi siz söyleyin bu madene neden karşısınız arazinizin varlık sebebi deği mi?
Bu madenin yaratacağı her tür çevre kirliliği bölgedeki sera ve turizm gelirlerinin ortadan kalkmasına neden olurki bu yollarla ülkeye giren altın karşılğı ya da karşılksız Dolarlar hem benim hemde ülkem için gerekli. Doğayada insan sağlığınada hiç zararları yok. Ama madenin ki tartışılıyor
Konuya boyut katması için bir şehri efsanesine işaret edeyim.
Efsanelerden kurtulmanızı öneririm. Belki o zaman gerçekleri görebilirsiniz
Sevgiyle kalın