View Single Post
Eski 18-05-2011, 15:03   #55
Yakup Ünal
Ağaç Dostu

Yakup Ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 07-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ugurtelefon Mesajı Göster
Valla hocam kimsenin malımda gözüm yok Allah şükür.
Ama 10 yıldır gözümde tüten evimin yanındaki arsada aklım kalmıştı.Nihayet Allahın izniyle bizim oldu. Allahtan benim evimin dibinde.Hatta önümüzdeki haftalarda arka bahçeden kapı açacağım.Öğle yemeğinde bile 5 dakika olsun girip göz atıyorum.
Evli barklı,çoluk çocuk sahibi insanız,yanlış yollarda,yanlış mekanlarda ömrümüzü harcamaktansa,evlatlarımızın koşup oynayabileceği,misafirlerimizi ferah bir ortamda ağırlayabileceğimiz,şehrin merkezinde doğadan bir parça yerimiz olması sanırım tüm sitedeki üye dostlarımızın ortak paydası olsa gerek.
Malesef günümüz dünyasında okadar çok olumsuzluk varki bu olumsuzluklardan bir nebze olsun uzaklaşmamızı sağlıyor. Saksıda, balkonda, ufacık bir toprak parçasında bir tohumu yeşertmek çok keyif verici; hazır çiçekler alıp çevremizi güzelleştirmek oturup karşısında bir iki yudum birşeyler içmek kadar keyif verici birşey yok Her insan sevdiği keyif aldığı işi yapmalı
Bakalım biz nekadar güzelleştireceğiz, güzelleştirmekten ziyade ağaçları büyüte bilecekmiyiz 3-4 sene sonra sanırım bayagı büyürler keyif verici bir hal alırlar yılmadan devam çalışmaya
allah yar ve yardımcımız olsun ki gelecek nesillere yeşillik bırakalım. Bizim yan komşular satsa oralarıda alıp yeşillendireceğiz ama satan yok

Yakup Ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön