Çok çok teşekkür ederim sevgili akınselcuk, beni gerçekten duygulandırdınız.zaman zaman forumdaki yazılarımda, arkadaşlar amatörce yapalım ama profösyönelce düşünelim demişimdir. Ömrüm ilkokuldan beri deneyler yaparak,araştırmalar yaparak geçmiştir. İlkokuldam beri evimizin bir odası hep bana ait çalışma odası olmuştur.Herzaman işin ruhuna inmeyi,yüzeysel , kulaktan dolma bilgilerle çok fazla ilerlemeler kaydedilemiyeceğine inanmışımdır. Bu ruhun beynime Kazınmasında orta öğrenimimi yaptığım Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi laboratuvarlarının büyük katkıları olmuştur.
Taktir edersinizki bütün bunlara rağmen her imkanı sağlıyabilmek te mümkün değildir. konuyla ilgili akademik karıyer, akademik bilgi, akademik ortam velhasıl geniş imkanlar ister. Ama herşeye rağmen bir başlangıç , bir dayanma noktası olarak basit imkanlarlada olsa bir şeyler yapılabileceğine inanmış, gönül vermiş bir kişiyim. Elimden geldiğince kendi imkanlarımla bir üst noktaya ulaşabilmek, bir bilgi ışığı yakalıyabilmek için uğraşıyorum.
Buşartlarda, hele hele tarım gibi zamana ihtiyacı olan bir konuda çalışmaların hızlı olduğunu söylemekte yalan olur.
Bu akşam sayın Fusion1 doktor arkadaşımız, telefon görüşmesinde şimdiye kadar çok sıcak bakmadığım veya ihtimal vermediğim bir konuda ışık tuttular. Hastahane labaratuvarlarından istifade edebileceğimizi, bu konuda yardımcıda olacaklarını bildirdiler.
Kendilerine teşekkür ederim. Yardımlarının çalışmalara ivme kazandıracağına inanıyorum.
Bir taraftanda teras laboratuvarımda çalışmalarım devam ediyor.
Bu ruh ve bu samimi paylaşım ortamında çok güzel şeyler yapacağımıza , çok daha yol katedeceğimize inancım sonsuzdur. Bilgisini paylaşan , yaptıklarını düşündüklerini paylaşan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.
BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR:
|