))) HOŞGÖRÜNÜZE SIĞINARAK.
3yıl önce alanyada yaşarken topraksız tarımı duymuş meraklı olduğum içinde kolları sıvayıp yetiştirmek üzere bilgi arayışına girmiştim maalesef aynen şimdiki gibi sorularıma doğru, düzgün cevaplar alamadığım için vazgeçmiştim. ben emeklilik dönemimi su kabağından objeler yapıp satarak değerlendiriyorum. yine int,te gezinirken topraksız tarım ile ilgili bu forum sitesine ulaştım müthiş bir heyecanla bu kez doğru bilgi verecek birilerini buldum diye ikibuçuk saattir tüm ilgili yazı ve yorumları okuyorum ama yine hayal kırıklığı içindeyim. ben ziraatçi değilim ben köydede doğup büyümedim ama meraklıyım madem amatörlerde bir şeyler algılayıp uygulamayı yapsınlar diye çaba harcıyorsunuz sizden ricam .
1- biri konuyu anlatırken bir başkası egosunu tatmin etmek için konuyu bölüp niye onu dedin, bunu dedin diye sormasın zaten teknik terim yoğunluğu ile biraz anlamaya başladığımı düşündüğüm minik bilgi kırıntısıda acaba bilgimi arttırırmı diye mecburen yazıyı okurken anladığımıda unutuyorum.
2-eminim konuya vakıf kişiler olarak gönüllü bilgi vermek için zaman ve emeğinizi harcıyorsunuz saygı duyuyorum.
yinede tekrar hoşgörünüze sığınarak çok şey konuşup hiç bir şey anlatmayan bir forum sayfası haline gelmiş bu sayfa.
benim 6 metrekarelik tamamen güneş gören camekan ile kapatılmışyani (kapalı balkon) tabir ettiğimiz. bir balkonum var burada topraksız bitki yetiştirebilirmiyim.??