Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ardabora
sitedeki resimleri görünce, iki hafta kadar önce, bir heves sarıyer'deki ünal çiçekçiliğe gittim,öğleden sonraydı.
nerdeyse yirmi dakika seranın girişinde dolandım durdum,telefonlara cevap vermiyorlar,dış kapıları kapalıydı ama sera içinde arabalar vardı,seranın iç kapıları açıktı ama sesimi bi türlü duyuramadım.  yan bahçede de devasa bir kangal vardı,kötü kötü bakıp durdu bana..
en sevdiğim şey:iri köpekler..
ne hayallerim vardı oysa...tam ünal çiçekçiliği unutmuşken şimdi bu sayfa yaramı deşti  yapılır mı bu?
bu linkte, son resimdeki renk şölenine bayıldımmmm
keşke bahçemi renkli sukulentlerle döşesem halı gibi..harika olur...
bu resim,benim bilgisayarımda kayıtlı olan bi resim.. sanırım bir blog sayfasından kopyalamıştım.içindeki kedi tırnakları,dediğiniz gibi saksıya renk katmış.sırf bunu düşünerek tohum ektim bu yıl ama havalardan sanırım henüz kedicikler büyüyemedi,hala miniminnacıklar..büyüyünce alttaki aranjmana ekleyeceğim kısmetse...
son iki resim de sepetimin bir aylık gelişimi...
|
Sevgili ardabora, düzenlemelerin çok çok güzel olmuş. Zaten galeriye yüklediğin fotografları hayranlıkla takip ediyorum. Hatta zaman zaman masaüstüm oluyorlar.
Kedi tırnaklı düzenlemelerin linkini bulursam eklerim. Daha önce kaydettiğim fotograflar olduğu için linkli bilmiyorum malesef.
Kedi tırnağı tohumların bence güneşi beklemiştir.

Belirli bir seviyeye geldikten sonra çok çabuk gelişiyorlar.