Eylem
Eyleme katıldım.Ve koca mahallede tektim.Yinede inatla 5 dak. bekledim siz neler hissettiniz bilmiyorum ama ben dünya için dua ettim.Ben sadece dua etmekle kalmıyorum kendi çapımda birşeyler de yapmaya çalışıyorum.Evim Düden Şelalesi'ne yakın ,etrafı boş arsalarla dolu.Sahiplerinin çoğu yurt dışında.Ben, annem,eltim arsa sınırlarına ne bulursak ektik.Dut, limon,akasya,kavak ve zeytin.Çoğu kendi bahçemizde yetişenlerin saksılarda büyüttüğümüz fidanları.Geçen yaz evimin yanındaki arsanın sahibi geldi.3 limon ağacını görünce çok sevindi.Tarlayı o değerlendirmeyi düşününceye kadar kullanabileceğimizi söyledi.Bu sezon fıstık ekmeyi düşünüyoruz.Umarım diğerleride sevinir.Öğrencilerime çöplerini ayrı poşetlerde biriktirip atmayı davranış haline getirmeye çalışıyorum.Belediye her ne kadar bize ayrı konteynırlar vermese bile çöp toplayan insanlar vardır hani.Görünce başımızı çeviririz çöpten plastik,metal cam ayrıştırıp satanlar.Hiç olmazsa onların işini kolaylaştırırız.Aslında o insanları tebrik etmek lazım.Geri dönüşümün önemini kavramışlar.
Düzenleyen DİDEMNAZ : 03-03-2007 saat 11:05
|