View Single Post
Eski 15-05-2011, 12:22   #214
cetasule
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-06-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili cetasule Gece gece leylakların kokusu beni bayılttı,resimlerin daha da fazla.Ah siz rizeliler yokmusunuz,çok zevklisinizdir,zaten.Fotoğraflarına hayranım.Sağol,yoruluyorsun ama benim duam sana yeter) Eskiden mısır kurutulan ahşaptanyapılma küçük kulube gibi yapılar oluyor,onlardan sizin köyünüzde varmı? Varsa lütfen resimlerini eklermisin.Beni başına dert aldın).eğreltiler,Trabzon ismiyle Homar ağacı çok güzeldi,Elma çiçekleri de öyle,Ellerine sağlık,Sağolasın,Selamlar Sevgiler.
Doğaya karşı olan hislerimi uzaktan bile olsa birileri ile paylaşmak benim için çok güzel.Eskiden bizde mahsul deposu olarak kullanılan -serende- diye adlandırdığımız tamamen ahşaptan yapılmış nerdeyse küçük bir ev kadar depomuz vardı.Bizim yörede çocukluğumdan hatırlıyorum her evin yanında bulunurdu.Şekil olarak da nerdeyse birbirinin aynısıydı.Bizimkisi gibi diğerleride artık yok.Şu anki kudretim o zaman olsaydı kesinlikle sahip çıkar yıkmalarına izin vermezdim.Şimdilerde bazı parklarda görebiliyorum onlardan.Biz o ağaca Kumar ağacı diyoruz.Sizin gibi bir dert dostlar başına.Çok sağolun.Sağlıklı mutlu huzur dolu günler dilerim.

cetasule Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön