View Single Post
Eski 15-05-2011, 01:13   #232
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sayın Zafer İnandıklı,ziyaretiniz beni çok mutlu etti.Hoşgeldiniz, beğenilerinize sevindim.Sizinle tanışmak isterim, çiçekleriniz bahçenizin güzelliği bir yana siz sanatçı bir arkadaşsınız.Fikirleriniz bana çok orjinal geldi.saksılarınız,saksı asacak objeleriniz çok kaliteli ve değişik objeler . Ben Beylerbeyinde ikamet ediyorum,buyrun gelin beraber bir çay içeriz .Bana önerdiğiniz çiçeğe gelince: İnanırmısınız ben bu Üsküdar da oturanlardan korkmaya başladım) Çünkü Üsküdar bazı yatırlarıyla mübarek bir ilçemizdir.Sizde eren evliya mısınız da ,bahçenizi gezerken o benim tabirimle ATLAS isimli çiçekte gözüm kaldı,içim de cızzz etti .Ben o çiçeği kaç defa edindiysem olmadı yetiştiremedim.Beni sevmiyor diyorum artık ve kestim almayı,sevdamı içime gömdüm.Sizin bu teklifiniz beni inanın şok,etti.Üstelik benim gittiğim sera ve marketlerde de hiç göremiyorum,daha çok balkonlarda ,pazarlarda görüp almıştım. İşte benim Atlas hikayem bu . Sağolun .Size özelden telefon numarası ve adres yollarım, buyrunuz şeref verirsiniz.Sizler gibi ince duygulu arkadaşı ağırlamak bana zevk verir efendim.Saygılar,sevgiler.

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön