View Single Post
Eski 14-05-2011, 15:32   #1666
Satı Uğurtan
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın Satı Uğurtan,öncelikle, bu sitede akvaryumdan göle düşmüş bir balık misali nerede ne bulacağımı yeni yeni öğrendiğimi belirtmek istiyorum.Zira bahçe ve çiçek hastası olarak böylesine harika bir bahçeyi nasıl görmediğime şaşırdım,gece gece bahçenizin bütün sahifelerini dolaştım.Bahçenize çiçeklerinizin çeşitliliğine,ve yörenin güzelliğine bayıldım.Kasımpatı hastası olarak patlarınızı ne kadar övsem azdır,Clematislerin renkleri çok güzel.Bir de 29.9.2010 tarihli resimlerden 4. Arap fulu mu ,benmi benzettim,ılgın hakkında da şunu soracağım,köklü mü diktiniz çelik mi? Bendeniz tarafına ,tuzlu suya dayanıklılığından ötürü set olarak dikmek istiyorum.Malumat verebilirseniz sevinirim. Bu kadar çiçek içinde bir de sebze ile uğraşıyorsunuz.Ellerinize sağlık,Tanrı kuvvet versin.Selamlar Sevgiler.
Sevgili berrinb, bahçeme ve siteye hoş geldiniz, sizin bahçeleriniz yanında benimki bebek kalır benim bahçe daha dört yıllık bir bahçe çok seviyorum çok uğraşıyorum ama bilgide bitki çeşidinde bahçe güzelliğinde sizin elinize su bile dökemem.
Berrin hanım bende arap fulu var fakat daha küçük yani sizin dediğiniz bitki arap fulu değil, o bitkinin adı, Clerodendron bungei.
Ben ılgını köklü diktim yalnız çeliktende kökleniyor, evet çit olarak çok güzel duracağından eminim, tüm övgüleriniz için çok teşekkürler sevgiler.

Düzenleyen Satı Uğurtan : 15-05-2011 saat 23:10 Neden: İsim eklendi.
Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön