View Single Post
Eski 13-05-2011, 15:37   #124
serkan_istanbul
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveflower Mesajı Göster
Sevgili serkan_sitanbul terasınızı,balkonunuzu yeni gezdim.Gezerken başım döndü gerçekten.Ne çok çeşidiniz var.Hepsi ayrı güzel,ellerinize,emeğinize sağlık.

Organik sebze yetiştirme hastasıyım ben de ama ne yazık ki bahçem olmadığı için yetiştiremiyorum,balkonum da küçük ama bu sene çeri dometes fidem ve süs biberim büyüyorlar balkonda.Sizin domates ve biberleri görünce kendi adıma üzüldüm,zira benimkiler daha küçük birer fide Ne zaman büyüyüp sizinkiler kadar olacaklar kimbilir,üstüne bir de meyvelerini göreceğim.

Bir de sorum olacak size: Sanırım 84. mesajdı,lilyumlarınızı ektiğiniz saksı ölçüleri nedir ve saksının içine kaç tane soğan ektiniz?

(Sardunya çeliklerim ile ilgili sorumu sevgili Hakkı Şen'in terasında sormuştum)Ama buraya da ekleme yapmak istiyorum.Diktiğim çelikleri söküp daha derine tekrar diksem sorun olur mu ceylanlarım için?

Son olarak pet şişesine soğan ekmek; çok iyi fikir Yaratıcılığınız için kutlluyorum.
Öncelikle teşekkür ederim. lilyumlarım üçer soğan diktim sanırım 9 litrelik saksılar. domatesleri kış aylarında ektim odanın penceresinde büyüttüm havalar ısınınca terasa aldım. sardunyalara gelince sorun olmaz. bende bugun başka saksılara sık dikim yapmıştım çıkartıp tekrar diktim. Çok sulamayın sardunyaları ilk etapta. sardunyaları suda bekletmiyorum. Dalından kırıldıktan sonra bir gün kadar bekletiyorum bazan iki gün. sardunyalarım suanda çiçekli maşallah. ben ilk baharda mart sonu gibi budadım hepside tekrar büyüdüler . sevgiler tekrar teşekkür ederim

Düzenleyen serkan_istanbul : 13-05-2011 saat 16:14
serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön