Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sinarit
Kusura bakmayın benim kadar köpek seven biri yoktur ama apartmanda köpek beslenmesine bende karşıyım.Köpeğin kokusu, siz ne kadar yok desenizde başkalarını rahatsız edebilir,teyzemin apartmanında kedi besleyen bir kadın vardı apartmana girdikmi kesif halinde bir koku gelirdi burnumuza.Köpekler bahçeli ,müstakil evler içindir,hem hayvanın mutlu olması içinde bahçe şart.İyi akşamlar.
|
Ben evimde iki tane köpek besledim 90 haneli bir apartmanda beni bırakın kimse evin kokuyor demedi bana kokması köpeğin bakımıyla alakalıydı . apartmanda asansore kucuk tuvaletını yapan cocuklar bile vardı ki köpeklerim bırakın evi apartmanı **** asansörü dısarda bahcede bile hep aynı noktaya yaparlardı .
bizim tek sıkıntımız 12. katta oturan komsumuzun dini sebeplerden dolayı apartmanda köpek beslenmesine karsı cıkmasından kaynaklanmıstı sebep olarakta köpeğin gürültüsünden sikayet ediyordu ben 3. katta oturuyordum 2. ve 4. kattaki komsuların hiçbiri sesten rahatsız olmaz iken o komsu 12. kattan böyle bir bahanede bulunmus ve apartmanı gaze getimeye çalışmıstı . neticede onun bu kendini bilmez tavırlarına kendim belediye ekipleri çağırım komsumun evine desibel cihazı koydurarak buldum . sonuç : belediye ekipleri bu apartmanda herhangi bir canlı olduguna eminmisiniz demişti .