View Single Post
Eski 02-03-2007, 21:25   #57
FUSNUR
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 02-02-2007
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 40
Sayın Şükranayalp ,ben hala çukur açma kısmında takılı kaldım.3 mt uzunlukta ipi demir çubuğa bağladığımda ve döndüğümde 6mt çapında bir daire çıkacak ortaya. 3 mt lik ipin iki ucunu ortadaki demir çubuğa bağlayıp ikiye katlanmış bir iple dönersek sanırım 3 mt çaplı bir daire elde edeceğiz değil mi? Yanlış mı anladım acaba?

Verdiğiniz bilgiler için ben de çok teşekkür ediyorum hiç aklımda olmayan bir şeyi kafama koydum kesinlikle bende istiyorum bu havuzu yapmayı.

Dikdörtgen şeklinde ve henüz hiçbir şey ekip dikmediğim bir bahçem var ( Bu yaz taşınıyorum).Havuzu bahçenin tam ortasına yapıp bahçenin dört köşesinden kayrak taşlarla havuza varan yollar döşemeyi düşünüyorum.

Drenaj boruları da anlamadığım başka bir yer. Ne işe yarayacaklarını sorsam çok basit bir soru mu olacak?)

Yani bana öyle yabancı bir konu ki belki de cahil cesareti benimkisi)

FUSNUR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön