Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat
Sayın Orhan hocam ne kadar yorulduğunuzu biliyorum hava şartlarının elverişsizliği,yabani otların çıdırmışçasına isyanları,baharla beraber böceklenme,sebze dikimleri için yerlerin kazma kürek bel ile hazırlanması,kısmen yazlık ve tohumların şaşırtılması,çalı ve ağaçların diplerinin bellenmesi bu örnekleri çoğaltabilirim ancak,şurası unutulmamalı ki,forum ve site Sen siz çok renksiz(arkadaşlar gönül komasınlar nolur, bana)Sizin anlatımlarınız ve bizleri motivasyonunuz la biz bahçelerimizde ki sürdürülebilirliği devam ettiriyoruz bizi izlemezseniz bahçelerimiz geriye döner,bunu bizlere yapmayınız hocam 
|
Yücel Bey'ciğim;
Örneklediğin çalışmalar aynıyla vaki. Bir sürü tohum ekili viyol. Hepsi dışarda. Malum havalar buz gibi. İçlerinde çimlenip, şaşırtılabilecek boya gelenler çok az. Büyüseler, yerlerine dikeceğim. Doğal olarak çiçeklenmiş hiç bir bitki yok. Daha öncede fotoğrafladığım gibi, bir İspirya birde Frezyalar açmaya başladılar. O kadar.
Haa..Yarın bir çim biçme makinası satın alıp getirececeğim. Elektirikli almaktan vazgeçtim. Zira oldukça çok sayıda, henüz küçük çalılarım ve mevsimlik bitkilerim var. Kablonun onlara dolanmasına engel olamayacağım korkusu ile benzinlide karar kıldım. Efco LR 48 4.6 Beygir. Yarı profesyonel. Benim işimi görür sanırım.
Sevgili kardeşim;
Senin ve arkadaşlarımızın o güzel sözlerinize layık olabilmek için daha çok zaman ayırmam gerektiğini anlıyorum. Bunun için çabalıyacağım. Sevgiyle kal.