Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h.ışık
sayın bronca, burayı okumuşsanız genel bir bilginiz oluşmuştur. Ben yinede kısaca özetle anlatayım.
Bir bardağın içine bir miktar su koyup gojiyi içerisinde 3-4 saat bekletin. yumuşayacaktır. Sonra gojinin fazla suyunu alıp, sıkın. Sıktığınızda çok küçük goji çekirdekleri (tohumları) dışarı çıkacaktır. Tohumları alıp torfa ekerek başlayabilirsiniz bu maceraya.
Şimdiden kolay gelsin diyor başarılar diliyorum.
|
Çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler ilk başlangıç için faydalı ve pratik açısından bana kolaylık sağlayacaktır...
Daha önce bitkilerle hiç uğraşma fırsatım olmadı, bir arkadaşımdan aldığım tek bir meyveyi de olumsuz dseğerlendirmek istemiyorum, bu yüzden birçok yerden bilgiler topladım ama insanın bir yerden sonra kafası karışıyor...
Siizn verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bu hafta sonu başlayacağım, bakalım neler yapabileceğim...
Çok teşekkür ediyorum ilginize, size de kolaylıklar diliyorum...