View Single Post
Eski 12-05-2011, 00:13   #1260
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sayın limon; Yeni eviniz ve bahçeniz hayırlı olsun. Taşınma ile ilgili mesajları okuyunca ilk önce çok şaşırdım. Ama hiç hüzün tarafı benim de aklıma gelmedi. Her zaman yeniliği seven ben, önce aylarca sizi sessiz takip edip, sonra sizlere özenip bahçe sahibi oldum. Bitkilerle yakinen alâkam yok iken, sizlerin sayesinde onların her yenilikler sunmasından heyecan duyuyorum. Şimdi beni zaten hayat dolusun diyenler, daha bir ışıltılı görüyorlar. Çünkü gerçekten aradığım eksikliği buldum. Moda ve dekorasyona ilgiye, zamanla doyuluyor. Oysa bahçe yaşayan bir mekân ve sürekli süprizlerle dolu. Artık bahçe ile ilginirken bize sunduğu yenilikleri izlemeye neredeyse yetişemiyorum. Bahçeye her gidişimde mutlaka bir süprizle karşılaşıyorum. Tıpkı bugün bahçeye gittiğimizde diktiğimiz domates fidelerinden daha da büyüklerinin kendiliğinden bahçede çıkıp büyümüş olması gibi. Ben nasıl farketmedim bunları diyorum. Oysa tohumları çimlendirmek için ne kadar başlarına gidip sabırsızlanmıştım. Ummadığım yerlerden temin ettiğim, olmasını çok istediğim ve şimdi bahçemde ve beklemede olan bitkilerimiz bana inanılmaz yaşam sevinci aşılıyor. Mesajlarınızdan aynı heyecanı sizin de hissettiğiniz anlaşılıyor. Demek ki yenilikler herkesi çok mutlu ediyor. Yeni eviniz ve bahçeniz size hayırlı ve uğurlu gelsin diliyorum. Ailenizle birlikte sağlık ve ağız tadıyla yaşamanızı, daha da size özgü muhteşem olacak bahçenizin fotoğraflarını görmeyi yürekten diliyorum.

Sağlıcakla Kalın...

Düzenleyen Uzaylı : 12-05-2011 saat 12:21 Neden: harf hatası
Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön