View Single Post
Eski 11-05-2011, 22:33   #1462
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Yüksek dozda kullanılan her ürün sorundur, maalesef özellikle buğdayda bayi hatası, çiftçi hatası uygulama zorlukları nedeniyle B5A ile buğdayda sorun yaşanıyor. Geçen yıl benim bir çiftçime de en az 600 litre suyla karıştırmasını söylediğim halde 200 litre suyla karıştırdı normal verimden biraz düşük verim aldı, burada yoğun kullanım hatası bir ürünün daha fazla suyla karıştırılma gerekliliği iki hata olarak karşımıza çıkıyor. Ürün geliştirdiğinizde sizde göreceksiniz ki pratikte bazı sorunlar çözülemeyebiliyor ama çok basit çözümüde oluyor. B5A çok yerde gördüm ki ya bayi hatası, ya kullanıcı hatası ya da ortam kaynaklı sorunlar. Sizin uygulamanızda yoğun kullanımdan dolayı bayi hatası/uygulayıcı hatası daha ağırlık basıyor, bunu zaten biliyoruz ama bir gerçek şu ki kullanımı ve uygulaması o kadar kolayken sorun başınıza geldimmi olan bir yılınıza oluyor. Ben sadece bir üründe değil onlarca üründe onlarca kullanılanın benzer hatalardan dolayı kötü örnek oluşturduğunu biliyorum. B5A nın hatası firma ürün etiketinde belirtmesine rağmen tavsiye edilenden daha az suyla yapraktan uygulanması.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön