View Single Post
Eski 11-05-2011, 15:28   #1458
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Arkadaşlar daha önceki mesajlarda konusu geçtiği gibi B5A ortaklarından olana Bekir Sıtkı Arı ayrılmış ve kendi yolunu çizmişti, süreçte BMR Tarım B5A formül ve imalat metodunu akademik destekle değiştirmiş, ürünü geliştirmiş ve içeriğini akademik ve teknolojik metotlarla üretir hale gelmiştir. Halen ürün geliştirme ve İstanbul Üniversitesi Tekno Parkında geliştirilmektedir.

Süreçte diCO Sıvı Organik Gübre olarak yeni bir versiyon geliştirilmiş B5A gibi ve hatta daha iyi neticeler alınmaktadır. Bu mesajı belki biraz geç yazdım hatta yazmaya da niyetim yopktu çünki firma ile birlikte SURYEM isimli hayvan yemi katkısının -ki onun sonuçlarıda mükemmel- ruhsatlandırma işlemlerini bekliyoruz ancak bazı resmi süreçler uzadı ve özel mesajla değişik talepler oldu bu nedenle artık yazmayı ve açıklamayı uygun gördüm. Ayrıca burada yazdıklarımın firma nezdinde resmi bir özelliği yoktur tamamen şahsi açıklamalarımdır. Firmadan resmi talepleri olanların teknik@b5a.com.tr veya info@b5a.com.tr adresine mail atarak resmi ve özel sorularına cevap almalarını öneririm.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön