Arap Yasemini,kasımda, çok minik bir fide olarak geldi,çok yıpranmış olduğu için kurumaya başladı,biraz ilgiden sonra bir baktım dibinden sürgün vermiş hemen cam önünde, büyük saksıya alıp besiye çektim,umarım büyürde çiçeklerini görürüm

Hoyalarım,5 ay önce 2 ayrı kardeşimden çelik olarak geldi (2 çeşit) daha yeni kendilerine gelmeye başladılar.

Dostum, Yener beyin, hediyesi Barış çiçeğim,yeni yerine alışıp yaprak vermeye uğraşıyor

Bodur Difenbahya,Yol kenarında,saksız ve topraksız,yapraklarının çoğu sararmış vaziyette buldum,aslında tarzım olmayan bir bitki ama,kıyamadım evlatlık aldım,sarı yaprakları temizledim,saksıladım,kendine gelmeye çalışıyor.

Dikensiz böğürtlen:bu bitkinin hayati bir anısı var Eşimle,ben bir yerden bir yere giderken, eşim yol kenarında böğürtlen gördüğünde, yol tek yönlü,dar bile olsa kesin durdurulurum.Bir gün dostum Sinan bey dikensiz böğürtleni olduğunu söyleyince bu hikayeyi anlatım ve saksılanmış bir böğürtlen çeliğim oldu fakat 5-6 aydır koca çelik aynı şekilde duruken dibinden sürgün vermeye ve sürgünler gelişmeye başladı, resimde göründüğü gibi minik ama mutlu,gibi,bol gübre ve besin veriyorum bir an önce büyüsün diye,tabii ben o meyve verene kadar trafikte tehlikede olmaya devam ediyorum