Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nesli6
Annelere çiçekli kaktüsler! Duyarlılığınız için tebrik etmek lazım sizi, sarılar, pembeler, hepsi birbirinden güzel, bol çiçekli günler.
|
Anneler her şeyin en güzeline layık diyerekten

Beğenmenize sevindim. Size daha bol çiçekli günler. Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K
Kaktüsler ve çiçekleri çok güzel. Hassas duyarlı efecim annelere jestin dahada güzel, sevgiler
|
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim hocam. Annelere ne yapsak az. Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AizoaceaeFAN
Sayın sarıefe, resimlerdeki bitkilerinizin hepsinin açmış olması ve özellikle anneler günü için bu güzellikleri topluca sunmanız çok hoş bir jest olmuştur bütün annelere. Maşaallah bitkilerinizin çiçekleri ve kendileri çok güzel.
|
Sayın AizoaceaeFAN teşekkür ederim. Açanları fotoğraflayıp özellikle anneler için derledim. İleride daha iyilerini gösterebilmeyi umuyorum. Siz bu anlamda ilham kaynağı oluyorsunuz. Bu anlamda da müteşekkirim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Yıldız
Hepside çok güzel Sayın Sarıefe. Takvime bakmak lazım. Yakında özel bir gün var mı acaba? 
|
Teşekkür ederim Ayşe Hanım. 19 Mayıs' da görüşmek üzere
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree
Çok güzel bir sergi olmuş. Çiçekler harika.
|
Beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi burak alkan
Sevgili sarıefe hepside birbirinden güzel çiçekler muhteşem.
|
Beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aygün
Sevgili sariefe kaktüslerin de çekimin de çok güzel. Minicik olmalarına rağmen ne güzel açtırmışsın. Sıvı besin kullanıyor musun?
|
Sevgili aygün sizi sayfamda görmek ne güzel. Genelde İ.Ü. Botanik Bahçesi başlığında görüyorken son zamanlarda orda da göremez olmuştum. Nerelerdesiniz diye düşünüyordum ki sayfamda mesajınızla karşılaştım. Hoşgeldiniz.
Kaktüslere sıvı kaktüs besini kullanıyorum. Ayrıca kullandığım suyu akvaryumlarımdan temin ediyorum. Bu da ekstra bir gübreleme sağlıyor. Yine de gördüğünüz çiçeklerin hepsi benim emeğim dersem yalan olur. Kimi tomurcukluyken aldığım kaktüslerdir. Onlarıda aydınlık ve sıcak bir ortamda tutarak tomurcuklarını kurutup dökmeden açtırmaya çalışıyorum. Hepsi bu
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi PlentyPlant
Sayın Sarıefe. Özel günlere adadığınız sergilerinizi tekrar gezdim. Fikir hoş, bitkiler hoş, çiçekler hoş... İsimlerini de eklediğiniz zaman hem sergi tamamlanmış olacak, hem de arama motorlarında bitki arayanlar, sizin resimlerinize de ulaşabilecekler.
Ellerinize, emeklerinize sağlık.
|
Sayın PlentyPlant beğenmenize sevindim. İsimlerin bir çoğunu bilsemde yanlış bilgi vermemek adına mümkün olduğu kadar araştırıp tam emin olduklarımı yazmaya gayret ediyorum. Siz de bilirsiniz ki araştırmak çok fazla vakit alıyor. Hele bir de kendimi kaptırıp ordan oraya geçince amacımın dışında gezinip duruyorum. Uygun bir zamanda hepsi tamamlanacak. Hiç bir işi yarım bırakmayı sevmem