View Single Post
Eski 10-05-2011, 22:04   #365
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Dilaver bey Size güzel bir süpriz var diye paylaşmak istedim. Telefonla aradım sanırsam müsait değildiniz. Neyse burdan paylaşayım, Hoya Ruthie (MM x ariadna) 2 tane çelik olarak geldi Anında bende bir kahkahaDedim kesin apodagis bizim yazışmalarımızı okuyor ben size söz verdim diye 2 çelik gönderdiğini düşündüm. Aradım sizi o kahkahayla ama ulaşamdım bu sevincimi o anda paylaşmak istemiştim.
Sıkı bir perhize başladım, sigara içemiyorum bu sevindirici haber yine 2 fırt çekiyorum ama tamamen bırakamadım. Pazar gününden beridir keçi sütü içiyorum çok iyi geliyor diye Arkadaşımın birisi beni ikna etti dağda yörük çadırında hala yaşayanlar varmış bunuda gördüm pazar günü süt aldık hemde taze sağılmış haftada 5 litre süt tüketeceğim inşallah şişmanlamam bu perhizle, en çok keyif aldığım şeylerden perhiz verdi doktor nereye kadar gider artık bilemiyorum
Hoyalarıma gelince umarım hepsini yaşatmayı başarabilirim. Sonbaharda 2. listemide aldımmı artık sadece kayıplarımı telefiye başlarım. Gelecek yıl sonbaharda çelik almaya başlarım diye düşünüyorum. Hiç kimse artık sorun etmez yurtdışı siparişleriyle. İzmir ve Antalya yeter Türkiye'deki koleksiyoncuları desteklemeye.
illaki sonbahar olması gerekmez, Kapım herzaman açıktır istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Sevinçle karşılarız, Hele Şirinimiz cafenin olduğu siteye bayıldı son derece mutlu.

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön