View Single Post
Eski 10-05-2011, 14:53   #149
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Beni anlamadığınızı bu yazınızla iyice anladım da, altın ve siyanür konusunda yazdığım hiç bir şeyi de anlamadığınızı zaten anlamıştım.

"Ama işin kötüsü siz aynı ilahlaştırdığınız politikacılar gibi . " Böyle uydurma cümleler kurarken "kimmiş bupolitikacılar" sorusunun geleceğini tahmin etmişsinizdir. Bir yerden bulup "işte şurada şunu ilahlaştırdın" demeniz gerken yer gelir. Bulun bakalım bu türden bir hitabımı.

Demek size ilkokulda konuşma taktikleri verdiler ne mutlu bir ilkokulmuş orası öyle gıpta ettim.

Burada bir de açılım olsun. Ulusalcılık millityetçiliktir şimdiki iktidar şimdiki muhalefet ulsulcılık Kemalizm bunların hepsi aynı miliyetçiliktir içeriğe değil niceliğe ilişikindir farkları. Yani buradan bakınca durumunuz pek parlamıyor.
Burada Kemalizm ideolojisinin 12 eylülle şekillendirildiğini Mustafa Kemal'le bağlantısı olmadığını sık sık söylerim, tekrarlamış olayım. Saldıracak yer buldum diyeceksiniz ya, baştan açılım yapayım. Layik ama demokratik olmayan milliyetçilik. İktidarda da dini referanslı ama demokratik olmayan başka bir milliyetçilik var.

Bu yazdığımı okumak için de, telekoma, ya da hangi şirkete para ödüyorsanız verdiğiniz paranın merkez bankasında altın olarak karşılığı olduğu için bunu yapabildiniz.


İktidara gelince siyanürle elde edilmiş bu altın rezervlerini yok edeceğiz gibi bir slogan atabilir misiniz? susar msınız?


Özel yazılmış mesajlara muhatap olmuyorum, kopyalayıp buraya yapıştırıyorum.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön