View Single Post
Eski 10-05-2011, 13:45   #146
ensar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Ensar,
Bence arkadaşınızıa destek olmadan önce saçmalık boyutundaki bu yazıya bir eleştiride bulunun. Siyanür diye bana hakaretler edilirken bu madenin tehlikesine ben işaret etmiştim. Bana hakaret etmekle meşgul olduğunuz sıra bunu gözardı edip asıl tehlikeleri görmezden gelmiştiniz. Kimsenin beni kınayabilecek bir yeri olduğunu sanmıyorum. Bırakın bu tür hitapları.

Bendeki hata arkadaşınızın yazdığı benim kopyala yapıştır yapmadığım için silinen hitaplarını arşivlememiş olmak oldu. Bu sefer telafi ettim hatamı.

Yazdığınız cümleyle de benim bu güne kadar neden bahsettiğimle hiç ilginizin olmadığını anlıyorum.
Bekleyin çarşı içinde de siyanür zehirlenmesinden ölenler olacak. Tabi az sayıda insan önceden ölmüş de olabilir. Habere konu olmamış olabilir.
Şimdi ne olursa olsun Memet'e iki laf sokalım gibi bir tavırdan uzaklaşmanızı rica ediyorum, her ne kadar önceden işe yaramadıysa da bu sözlerim.
Sevgili Memet,

Benim mesajlarıma bakarsanız gerek nükleerde gerekse bu konu başlığında benim sizin gibi karşımdakileri kategorize etmediğimi göreceksiniz.

Eğer Epsody sizi kınadıoysa bu kınamayı bence bilimsel verilerle çürütürdüm diye düşünüyordum ki sizi yanlış anlamışım.Sizin bu konuya bilimsel yaklaşmadığınızı anladım.

Hatırlarsanız benim mesajlarımdan birinde Hem nükleerde hem bu başlıkta HER ŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR demiştim. Amerikada böyle bir barajın olmazsa olmazları neyse Türkiyede de aynısının olması gerektiğini ama bunu uygulatmayan sistem ya da kişilere karşı olduğumu söyleyen beni ya da söyleyenleri siz kategorize ederek mensubu olabilmektem gurur duyacağımız milliyetçiliği, kemalistliği, ulusaklcılığı tuu kaka göstermeye çalıştınız.

Bu kavramlar güzel kavramlardır. Yalakalığa ve işbirlikçiliğe kapalı olmak zorundadırlar.

Siz hiç Ulasalcı olmamış, kalkınmış bir ülke gösterebilirmisiniz.

Ulusumun çıkarlarını değil de kimin çıkarlarını gözetmemiz gerekiyor?

Dediğim gibi kınamaya bende katılıyorum ama isterseniz sizin yerinize bu işin gerekliliğini bile savunurum. Ama göreceksiniz ki yapılması gerekenler yapılacak olursa o altını Türkiyede bile çıkartmak karlı olmayacak. Kaldıki perişan olan doğa sizin ya da benim değil torunlarımızın doğası. Hele hele yabancıların hiç değil.

Alın atınızı severim tımarınızı hesabı. Altınınız da sizin olsun gümüşünüzde.

Sevgiyle kalın

ensar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön