Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody
Siyanürle altın çıkarmanın çevre düşüncesine sahip bizlerin endişlerini haklı çıkaran bu olayların ağaçlar nette siyanürle altın çıkarma başlığında tartışılmış endişe ve kaygılarını dile getiren arkadaşlarıma bu öngörülerinden dolayı şükranlarımı sunarken.
Karşı duruşta bulunarak bu endişeleri yok sayarak siyanürle altın arayan kuruluşun temsilcisi edasıyla bütün ön görüleri ret eden kişi olarak memet'i de kınıyorum.
Altın üretiminde dünya birinciliğinin bedeli olacak tezlerle forumlardaki kişileri ikna çalışmalarının sunuçları işte orta görülüyor.
Belki çernobilden sonra ikinci bir çevre felaketinin yaşanmasında duyarsız kişilerin ve yöneticilerin sorumsuluğu bu güzel ülkemizin cehenneme dönüş vebalide bu kişilerin sırtında bir insanlık suçu olarak ömür boyu taşıyacaklardır.
|
Ensar,
Bence arkadaşınızıa destek olmadan önce saçmalık boyutundaki bu yazıya bir eleştiride bulunun. Siyanür diye bana hakaretler edilirken bu madenin tehlikesine ben işaret etmiştim. Bana hakaret etmekle meşgul olduğunuz sıra bunu gözardı edip asıl tehlikeleri görmezden gelmiştiniz. Kimsenin beni kınayabilecek bir yeri olduğunu sanmıyorum. Bırakın bu tür hitapları.
Bendeki hata arkadaşınızın yazdığı benim kopyala yapıştır yapmadığım için silinen hitaplarını arşivlememiş olmak oldu. Bu sefer telafi ettim hatamı.
Yazdığınız cümleyle de benim bu güne kadar neden bahsettiğimle hiç ilginizin olmadığını anlıyorum.
Bekleyin çarşı içinde de siyanür zehirlenmesinden ölenler olacak. Tabi az sayıda insan önceden ölmüş de olabilir. Habere konu olmamış olabilir.
Şimdi ne olursa olsun Memet'e iki laf sokalım gibi bir tavırdan uzaklaşmanızı rica ediyorum, her ne kadar önceden işe yaramadıysa da bu sözlerim.