Konu: Selim-i Ahir
View Single Post
Eski 10-05-2011, 00:15   #11
Selim-i Ahir
Ağaç Dostu

Selim-i Ahir's Avatar

Giriş Tarihi: 28-09-2008
Sayın Tura;

O esprili üslubu hayatın bana çok pahalıya mal olan öğrettikleri sayesinde biraz da mecburen geliştirdim, ama karşılığında sizler gibi dost gönüllü insanların teveccühünü kazandım. Fazlasıyla değer. Ben de sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. İlginize çok teşekkür ederim.

Aygün Hanım;

Her gün şahit olduğumuz trajediyi formüle etmek istediğimde aklıma gelen ilk cümleydi oydu. Aynı hassasiyetleri paylaşan insanlar bir yerlerde buluşuyor işte. Çabamız belki Nemrut’un İbrahim Peygamber’i içine atmak için yaktığı ateşe ağzıyla su taşıyan karıncanın misyonu, ama olsun. Farklılığın bedeli yalnızlık dışlanmışlık, yerine göre horlanma ama yine de vazgeçememek gerek sevgili öğretmenim.

Sevili Ligustrum;

Süt ve kaymak yemek nasip olmadı ama çok şükür Kousa’m kurtuldu. O an canımdan can gitmişti. Hem fidanım kurtuldu, hatta hamile inek peyzajdan, botanikten anlıyor olmalı ki fidan üç farklı sürgün verdi, şu an hepsi de yaklaşık olarak aynı boydalar. Şekil budaması yapmış resmen.

Hediye ettiğim fidanları atmayanlar da var.

Köyün eski şoförü sera kurdu köyde. Herkes dalga geçiyordu başta, ama şimdi adamın serasının önünde ciğerci dükkânının önündeki aç kedi gibi dolanıp duruyorlar.

Diğeri uzaktan akrabam, emekli sağlık teknisyeni ve çılgının teki. Büyük bir özenle kurup geliştirdiğimiz bahçesi birkaç kez yağmalandıktan sonra elinde tüfekle bütün gün geziyor. Çok şükür kötü nişancı.

Yücel Abi,

En sosyal kişiliğe büründüğüm internet ortamında gönlümden geçenleri paylaşmaya başladığımda, yılar sonra “başarabilirsin” sözünü ilk sizden duymuştum. Size her zaman minnettarım ve hep öyle kalacağım. Bin yaşayın.

Satı Abla;

Sizinle aynı “deliliği” paylaşmaktan büyük onur duyuyorum. Sizi netten de olsa tanıyor olmak bahtıma talihin en güzel armağanlarından biridir.

Sayın Livadi;

Anlaşılan gurbetli var gönülde. Size bir nebze de olsa memleket kokusu hissettirebildiysem mutlu olurum. Yakında rengini de göstermeyi ümit ediyorum. İlginize çok teşekkürler.

Güler Hanım;

Ağaçlar.net benim ikinci üniversitem oldu. Sizlere çok şeyler borçluyum. Ödemenin imkânı yok, ama teşekkür nişanesi olarak, “çam sakızı çoban armağanı” kabilinden bazı hediyelerim olacak kısmetse. Site için mümkün mertebe geniş çaplı bazı çalışmalarım var. Birini kısmet olursa Haziran’a kadar tamamlayıp bu sayfalara taşımayı ümit ediyorum. Elbette devamı da gelecek.

Müjgan Hanım;

Osmanlının isim geleneğine bir atıftı benim yaptığım. İlk üç Selim malum padişahlarımız. Bir ara Selim-i Rabi (Dördüncü Selim) olarak düşündüm rumuzumu ama belki benim bilmediğim birileri almıştır diyerek Selim-i Ahir (Son Selim) dedim. Gerisini bundan sonraki Selim’ler düşünsün.

Sayın SDrurul;

Güzellik bende değil, sizin nazarınızda ve gönlünüzde. Çok teşekkür ediyorum.

Düzenleyen Selim-i Ahir : 10-05-2011 saat 13:48
Selim-i Ahir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön