View Single Post
Eski 09-05-2011, 22:12   #83
dereza77
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 23-04-2011
Merhaba krydrmz,
Foruma ilk katıldığımda iyice okuyup şimdiye kadar paylaşılmış tüm deneyimleri okumak istedim. Halen ustaların yaptıkları çalışmaları izleyip gıpta ile bakarken kendime dersler çıkarmak istiyorm. İllaki ben de çalışma yaparken zayiat vereceğim ancak, şu an için elimden geldiğince teorik bilgi topluyorum. Şu an elimde bir marketten alınmış Ficus Ginseng bulunmakta. Şimdilik bu ağacı öldürmemek için sulamalarıma dikkat edip ayakta tutmaya çalışıyorum. Bu haliyle bile o kadar çok hoşuma gidiyor ki, ilk göz ağrımı kaybetmek istemiyorum. Bir minyatür gül aldım bugün. onun biraz gelişmesi gerekiyor. onunla ilgi çalışma yapma zamanım geldiği zaman ben de üstadlarımızdan öneriler talep edeceğim umarım yardımcı olurlar.

Biraz önce Tourkana ustanın bir mesajını okudum. yaprak küçültem operasyonu için 6. ayda çalışmaya başlamış. İstanbulda yaşıyormuş kendisi. Haliyle sizde İstanbuldasınız. Demek ki siz de o tarihte başlıyacaksınız. Küçültülmüş yapraklı halini çok merak ediyorum bu #78 deki resmin. Çalışmallarınızı takip edeceğim. Cesaret verecektir bana.

Benimle ilgili temennileriniz için teşekkür ederim. Umarım bu sanatta bende kendime ufak da olsa yer bulurum.
Saygılar.

Düzenleyen dereza77 : 09-05-2011 saat 22:14 Neden: yazım hatası
dereza77 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön