Sevgili Gilan sizi gördüğüme sevindim,kaç gündür yoktunuz,acaba kızımız rahatsız filanmı diyordum. Anlattığım olayları çok iyi hissetmişsin,o ağaca hala üzülürüm.Bu olay gibi kaç defa eşim benim canımı yakmıştır.Ben bu tip insanlara eşim,çocuğum kimolursa olsun ,keyfi sebepsiz olarak bitki ve hayvan canını yakanlara aynen"Elleri kırılsın" diyorum,lafımı da hiç bir suretle geri almıyorum.Zaten böyle bilinçsizce keserek biçerek öldürerek bütün tabiat düzenini mahvettiler.Sonuçlarının nerelere gideceğini düşünmeden.Fotoğraflara gelince sevgili Gilan hakikaten çok zor geliyor öğrenemedim,çocuklarımda öğretme kabiliyeti yok herhalde

) bende bilgisayarımı üç sene evvelannem vefat edince psikolojim bozulduğu için kendimi daha çok resim ve müziğe adadım, bilgisayarı kaldırıp attım.Tamamen unuttum açıp kapatmayı bile Bu kış bana eşim hediye almış ,şimdi yeniden başladım,yazı olayı da beni yordu çünkü ben noter başkatipliği işimde F klavye kullandığımdan,bu yeni klavyede seke seke gidiyordum.Bir aydır klavyemi değiştirdiler rahatladım,fakat bu resim ekleme olayı beni öldürecek.Resim çok... yükleyecek adam yok

)) Şimdi bir tanıdığıma bilgisayar öğretemeni geliyormuş ,onu alıp bir iki gün resim yüklemeye öğreneceğim.İki oğlum bir kızım var,hiçbirinden artık talep etmeyi istemiyorum

Gurur meselesi yaptım anlayacağın

))))) Çocukların hoşuna gidiyor benim bu acizliğim herhalde,yani "Başaramadığın bir şey varmış işte" kabilinden .Gilancığım seni iyi lafa tuttum.Klavye değişikliğinden kaynaklanıyor olabilirmi?.

)Görüşmek üzere canım , bahçene uğramak istiyorum,yeni birşeyler görmek ümidi ile....