Bu pazartesi eve dönüp heyecanla "hafta sonu ağaclar.net'de okumadığım neler yazılmış " diye bilgisayarımın başına geçtim ve şok oldum. Nuri Bey'in açtığı, çok severek ve bilgilenerek talip ettiğim başlıklar kapanmış. İçim acıdı desem abartmış sayıılmam. Yeni açılan İlkbahar ve Yaz çiçekleri başlığı da bu kaderi paylaşmış. Çok üzüldüm.
O başlığa hemen duygularımı yazmak istedim, ama sadece okunur halde olduğu için çaresiz, kalan bu başlığa yöneldim. Belki hata, ama affola
Keşke bu kadar aceleci davranılmasaydı. Bu sonuç için biraz daha beklenmiş olmasını kendi adıma tercih ederdim...
Belki de sırf resim paylaşımı dışında o bitkilerin türkçe-latince isimlerini, ehlileşip bahçelerimize süs bitkisi olarak girmiş olan türdaşlarını, ne bileyim ; şu anda aklıma gelmeyen başka birtakım şeyleri öğrenme fırsatımız olacaktı. Galeri aynı şey değil, çünkü tıpkı sosyal konular başlığında olduğu gibi galeriyi de forum kadar aktif takip etmek zor ve yorum yazma dışında yapılabilecek pek birşey de yok. Resimlerin sayfalar halinde değil de tek tek açılıyor olması da (örneğin beni) galeriden uzak tutan bir başka neden..
Her neyse, olan olmuş. Ama buranın yine de eşit bir platform olduğunu varsayarak duygu ve düşüncelerimi herkesin görüp duyabileceği bir biçimde paylaşmak istedim.
Yeni haftanın ilk gününde tüm ağaclar.net ailesine sevgilerimi gönderiyorum