View Single Post
Eski 07-05-2011, 10:06   #43
mandalinci
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sayın mandalinci, öncelikle bahçe sayfanız hayırlı olsun.

Hurmanızı kışın içeri alıyorsunuzdur sanırım. Ben çekirdekten yetiştirdiğim iki hurmayı bu kış içeri almadım. Bütün yaprakları sarardı, hava ısınınca sürmelerini umuyorum.

Satışa çıkardığınız bahçe için, üzüldüm. Çok zorunlu değilseniz satmayın derim. Kendi bahçemiz için aynı şeyi düşündüm de, çok üzülürdüm herhalde. Çünkü orada yetişen ağaçlar, sizin evlatlarınız gibi oluyor. Neyse herşeyin hayırlısı olsun. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum.
Teşekkürler Sn. SDurul,

Hurma annemindi. Ters katındaki evinin apartman merdivenlerinde bu günlere geldi. Ben de 1 ay kadar önce ondan aldım, evime bitişik, ısıtmadığımız limonlukta bakıyorum (saksısını değiştirdim), keyfi kaçtı mı diye hergün kontrol ediyorum. Bahçede dediğiniz gibi kışın asla dayanmaz.

Ayaş bahçeme gelince İzmir'e gidersem, bakımsız kalır, emeklerimize yazık olur. Orda çok güzel günler yaşadık, uyduruk da olsa bir ağaç evimiz vardı, kızım arkadaşlarıyla çok eğlendi. Her bir ağacın geçirdiği evreler, büyümelerini izlemek çok büyük zevk tabii. Elektrik ilk zamanlarda yoktu, her ağacı tek tek elle suladık.

Yani zor kararlar, inşallah hayırlısı olur hakkımızda.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön