View Single Post
Eski 07-05-2011, 07:47   #39
mandalinci
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Smile

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın Mandalinci bahçeniz ve sahifeniz hayırlı olsun.Hurmanız epey boylanmış ,bende çekirdekten yetiştirdim,saksıları küçük olduğundan bodur kaldılar.Kiraz fidanı da çekirdekten galiba ,ama o şu anda vişne fidanı oluyor,duyduğuma göre öyle oluyormuş,daha sonra kiraz aşılanıyormuş.Tabi siz yine araştırın. sakızlarınızın renkleri ve formları çok güzel güle güle büyütün,fiyat hususunda haklısınız ama,benim düşüncem şudur:Parayla zamanı satın alıyoruz.Tohumdan edinmeye çalıştığımızda kaç ay bekliyeceğizki o hale gelsin,en az 6 ay.Size hayırlı baharlar dilerim.Selamlar.
Teşekkür ederim, sizin güzel bahçenizin yanında sözü bile olmaz.

Hurma bodur kalsın, şu anda Ankara'da zaten onu bahçede bakamam, kiraz ise yan bahçeden saksıma düştü, önce vişne aşılanınca kiraz çok hoş. Bakalım ne kadar büyür.

Sardunya için, Sn. Çiçeksever Avusturya da çok pahalı dedi, bem de onun üzerine Türkiye'de ucuz anlamında söyledim.

Yoksa sonuna kadar haklısınız, seralardaki çiçekleri ben yetiştirmiş olsam o fiyatlara hayatta satmaz, zarar ederdim. Emek, zaman bunlar parayla ölçülemez.

Ayaş-Ortaberekette'ki bahçemizi satılığa çıkardık(sitede resimlerine göz atabilirsiniz) 20 küsur senenin emeği, hatırası var, o ağaçların hepsi benim çocuğum gibi, için için satılmasa mı acaba diyorum.

Çamlar, elmalar, kirazlar, vişne ağacım, bodur elmalarım, kirazlarım hepsinde ne emek var.

Hayırlı güzel bir bahar dilerim, Ankara'ya gelemedi, bekliyoruz ümitle.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön