View Single Post
Eski 06-05-2011, 16:35   #1167
Fatoş
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Fatoş hanımcım pomponlar çok güxel Pembe dürpriz çiçek çok zarif inşallah kaybolmaz tohum verir ve çoğalır. Sardunyalara sözüm yok zaten maşallahlıklar varsın küçük olsunlar. Fazla büyüdülermi odunsu kısımlar artıyor ağacımsı bir yapı oluyor. Sevmiyorum ben o görünüşü.

Geçen yaz sonuna doğruydu galiba Gönül hanıma mail göndermiştim sardunya için yanıt alamadım bir dahada aramadım çok güzel çeşitler var.
Sevim hanımcığım, bu sene pembe süprizler bende fazla inşallah tohumlarını gözden kaçırmam. Normal sardunyalarla, minyatürlerin keyifleri iyide sakızlarımda sorun var, fazla yağmur ve soğuk onları çok fazla etkileyip olan dallarını çürütmüştü. Şimdi köklerinden minik yapraklar çıkıyor ama yinede keyifsizler.

Gönül hanım işyerinde internete girecek hiç vakti olmuyor, eğer gelebilirsen onun çalışanlarıyla bir fiil çalıştığını göreceksin, bürosuna geçip oturucak vakti bile yok işlerini telefonlarıyla hallediyor. Ben onun bu enerjisine hayret ediyorum Ancak onunla telefonla irtibat kurabilirsin çünkü eve de geç gittiğinden bilgisayara bakmaya vakti olmadığını bir ara söylemişti. Ben telefonlarını ve adres bilgilerini sana iletmiştim, kesinlikle mailini görmemiş olduğundan eminim. Sevgilerimle canım.

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön