Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sayın Yakup Ünal bahçeniz hayırlı olsun,siz ve Akhisarlı arkadaş böyle güzel fotoğrafları koymaya devam ederseniz, imrenmekten ,gidip de bir küçük bir arazi alacağım herhalde. Akhisarlı bir yandan,siz bir yanden,meyvalar, gojiler,mantarlar ateşte,ne ala ne ala... Bizlerde 300 -500 M2 sıkışmışız ,çiçek mi yapalım,sebze mi dikelim, ağaçmı ?. Şaka bir yana arkadaşlar,hayatınıza imreniyorum.Güle güle büyütün ürünlerinizi,emeğiniz zail olmasın.Akhisarlı yı da ,sizi de çok takdir ediyorum.Tanrı kuvvet,sıhhat versin.Bol ürünlü mevsimleriniz olsun.Selamlar..
|
Berrinb;teşekkür ederim.
Ben Ankarada bunca zaman boş boş zaman geçirmişim, hafta sonu gelsin de biran önce gidip tarlada ( tarlada diyorum çünkü taşli bir tarla idi ) birşeyler yapmak istiyorum. 300-500 M2 olsun sizin olsun, Allah daha iyisini olmayanlarada versin. Bende o dekorasyon harikası bahçeleri takip ederken imreniyorum, sanırım çoçukluğumuzdaki geniş alanları özlüyoruz her geçen gün yaşam alanlarımız kısıtlanıyor, monotonlaşıyoruz bu monotonlukta diktiğimiz bir tohumun filizlenmesi, çiçeklerimizin açması, ağaçlerımızın meyve vermesi de daracık yaşam alanlarımızın genişlemesi hissini veriyor. Bence cam önünde, balkonda, bir karış boş alanda uğraş vermek bile yeterli mutlu olmak için malesef bu yaşıma kadar hep ağustos boceği gibi şarkı söyledim eğlendim zamanımı boşa geçirdim işallah şimdi sizlerin iyi temennileri ve destekleri ile güzel birşeyler yapacağız.
Siz ve sizin gibi dostlara çok deşekkürler.