View Single Post
Eski 05-05-2011, 07:59   #31
Yakup Ünal
Ağaç Dostu

Yakup Ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 07-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Akhisarlı Mesajı Göster
Bu akşam sayenizde öğrendiğim goji bitkisini araştırmakla geçti .öncelikle teşekkür ederim. insanın kafası karışıyor bahçeye ne dikmeliyim diye .gerçi yerde kalmadı ancak bu forumda öğrendiğim birçok meyve var. dikmezsem rahat edemem. Yaptım olacak cinsinden. Daha mart ayında Ankarada fidancıları dolaşmakla geçiyordu hafta sonları böğürtlen ve frenk üzüm türlerini bulmak için ,çok şükür ikişer kök alarak bir hafta sonu akhisara gidip dikebildim.Şimdi sıra gojilerde birde sayın bahtiyar02 verdiği linkte gördüğüm türler.izabella layı daha önce getirtmiştim ardeşen ve samsundan balkonda köklenmesini bekliyorum.
sayın Akhisarlı;
burada paylaşımlar artıkca karşılıklı ağaçlar meyve ve sebzeler güzel bahçeler kurmada bir birimize destek oluyoruz.Sevincimiz paylaştıkca artıyor, üzüntümüz ise paylaştıkca azalıyor.
Goji beri de herkez sattığı gojiye iyi diyor ben bununla ilgili hemen hemen bütün satıcılarla görüştüm onun için acele etme deri goji alırken buradaki deneyen dostlardan sizin yörenize yakın kimin gojisi iyi yetişmiş ise onun aldığı yerden alın çünkü bir yöreye uyum sağlayan diğer yörede uyumlu olmaya biliyor meyve ağaçları, sonuçta goji de meyve ağacı bahtihar beyle telefonda da görüşme fırsatı buldum paylaşımlarındaki samimiyeti ile telefondaki samimiyeti arasında fark olmayan bir dost
işallah dostlar sayesinde bende iyi bir goji bahcesi kurarım ilerleyen aylarda

Yakup Ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön