Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02
Sevgili ciceksever70;
Sizin bildiklerinizi ben benim bildiklerim siz öğrenmeye çalışıyoruz.Sonuçta hepimiz agaclar net üyesi olarak bir birimizi tamamlıyoruz. Yüklediğiniz resimlerden Avusturya'da yetişmeyecek hiç birşey olmaz diye tahmin ediyordum  Demek ki biraz bilgi edinmiş olsaydım sizin gibi bir kardeşimizin neler çektiğini ve nelere özlem duyduğunuzu anlardık. Bamyaları madem elinizde tohum fazlalığınız var deneyin.Sonuçta kaybınız olmaz en azından denemiş olursunuz.Hangi ortamda daha iyi sonuç verirse sizin için en iyisi o olur.
Saygılar sevgiler.
|
Bahtiyar bey buranin topragi gercekten de bircok seyin yetismesine elverisli ancak Avrupa Birligi her ürünü yetistirme izni vermiyor ciftcilere nedense. Insanlar kendi tüketimleri icin bahcelerinde yetistiriyor bircok seyi. Taze sogan tohumu bulamadim desem gülersiniz herhalde. Karpuzu bile dilimle satiyor marketler de biz bütün karpuz alinca sasiriyorlar. Tabii bahce isi maddi manevi külfetli. Her yil azar azar gelistiriyoruz. Ileride insallah büyükce bir sera yaptirabilirsem daha fazla ürün yetistirebilirim. Görüyorsunuz her yerin kendine göre zorlugu var. Ama her durumda bulabildiklerimize sükretmek lazim.