Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S
Budamada bitkinin yeni dikilmesinin önemi yoktur. Mevsimi kaçırmayın diye tavsiye ettim yapabilirsiniz. Bir kaç hafta içinde güzelleştiklerini fark edeceksiniz. Mazıları çit amaçlı diktiğinize göre her iki taraftan terbiye budaması yapınki şekil alıp dolsunlar. Böylece komşunun bahçesine geçiş olayınıda çözmüş olursunuz diye düşünüyürum. Üsten vurmayın henüz çok küçükler boylansınlar. Direnajı rahatlıkla yürüyüş yollarının kenarından döşeyip bir merkezde toplayın derim. Yolları neden deterjanla yıkıyorsunuz pek çözemedim. Deterjan hem bitkilerinize hemde tabiyata oldukça zarar verir. Çim ekilmeden yaparsanız rahat edersiniz.
Kolay gelsin.
|
Cemal Bey,
daha öncede bi yasemini budamam gerekti bahçe makasını elime aldım elim titredi yapamadım,şimdi cesaretlendiriyorsunuz beni.ben bi mazılara operasyon düzenleyeyim o zaman.
evimizin bi köşesine güvercinler konuyor.ne yaptıysak gitmediler.durdukları yeride pislediler hep.orayı deterjanla yıkıyoruz ondan dolayı kullanıyoruz.dediğiniz gibi bi merkezde toplamak iyi fikir.uygulamaya çalışalım bunu.ilginize cok teşekkür ederim.