View Single Post
Eski 03-05-2011, 22:44   #311
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hanndan Mesajı Göster
Hoşgeldiniz Cemal Bey,
bahçemin kapıları destursuz açıktır.
resimlerde gördüyseniz 10 gün önce dikildi çalılar .şimdi budama yapabilirmiyim,
yürüyüş yolları bazen deterjanla fln yıkanıyor, zararı olacak çit mazılar var kenarda.sınırın dışına versek komşunun bahçesi.ankara taşıyla yürüyüş yolları yapıldı yapılırken unutulmuş,düşünülmemiş.bi karmaşa içindeyiz açıkcası.
yazılan her kelime benim için çok değerli,ne demek efendim tavsiyeleriniz değerlendirilecektir.
Hoşcakalın
Budamada bitkinin yeni dikilmesinin önemi yoktur. Mevsimi kaçırmayın diye tavsiye ettim yapabilirsiniz. Bir kaç hafta içinde güzelleştiklerini fark edeceksiniz. Mazıları çit amaçlı diktiğinize göre her iki taraftan terbiye budaması yapınki şekil alıp dolsunlar. Böylece komşunun bahçesine geçiş olayınıda çözmüş olursunuz diye düşünüyürum. Üsten vurmayın henüz çok küçükler boylansınlar. Direnajı rahatlıkla yürüyüş yollarının kenarından döşeyip bir merkezde toplayın derim. Yolları neden deterjanla yıkıyorsunuz pek çözemedim. Deterjan hem bitkilerinize hemde tabiyata oldukça zarar verir. Çim ekilmeden yaparsanız rahat edersiniz.

Kolay gelsin.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön