uzun bir aradan sonra tekrar araara ağaçlar nete girebildim arkadaşlar, bu sürede işyerim değişti evimi taşııdım ne çok çok yoğun zamanlar geçirdim.
Ne zaman ki kendime biraz zaman ayırabildim o zaman başladım tekrar ağaçlar nete girmeye ve mesajları takip etmeye.
taşındığım evin malesef ki bahçesi yok ama kuzey de ve güneyde iki ayrı balkonu var, güneydeki balkonuma mutfaktan ve salondan çıkılıyor yani sürekli göz önünde ve 3,5x2m ölçülerinde.Kuzeye bakan balkonuma ise oturma odasından çıkılıyor ve 4x1,5 m ölçülerinde yani biraz ince uzun.Bir de evimin en üst kat olmasından dolayı damı da rahatlıkla kullanmaya başladım.Henüz dam ile ,ilgili çalışmalarım yok ama bazı çiçeklerim damda büyüyor (dinlenme ve büyüme evrelerini damda devam edip güzelliklerini sergilemeye başlayanları balkonlara almayı düşünüyorum).
Kendime ait Bahçeli ev hayalim vardı ama gerçekleşmedi arkadaşlar, sağolsun babamın bahçesi var da orada gideriyoruz bazı özlemlerimizi (bahçe bellemek toprakla haşır neşir olmak gibi)
Şu an kendievimde oturuyorum ve balkonlarımı istediğim şekilde donatabilirim diye düşünüyor sizlerin öneri ve görüşlerinizi bekliyorum, tabi bu arada sizlerin balkonlarından da esinlenmiyor değilim.
Burada havalar ısındı ama hala şiddetli rüzgarlar ve yağmur var, bu sebepten yetişen ve yetişmekte olan çiçeklerim korunaklı şekilde dizili ,
çok acemice birortam ama kusura bakmayın, ben size öncelikle balkonumun şu anki halini fotoğrafladım umarımyakın zamanda (sizlerin de önerlerilerinizle) çok daha gösterişli ve huzurlu balkonlarasahip olabilirim.
|