View Single Post
Eski 03-05-2011, 02:04   #366
selenn
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Sevim Hanım, tüh yazık olmuş ama ne diyeyim aynı yanılgıya düşebilirdim. İyi ki uyardınız. Teşekkürler.

Teyze bahçıvan bakıyor evet çimlere ama başından beri özellikle bize ait bölümde çimde sorun bitmiyor. Birçok kez bahçıvanla konuştuk ama hala aynı şekilde sorunlu bir görüntü var.
Diğer komşulara ait kısımdaki çimler oldukça sağlıklı gözüküyor. Bizim kısımdaki ağacın kökleri suyu çok çektiğinden çimde bozulma olduğunu söyleyip duruyor bahçıvan. Bana kalsa sedum kaplardım ya neyse...

Sevgili günebakan beğendiğinize sevindim.

Sayın AizoaceaeFAN, tavsiyeleriniz için teşekkürler. Evet ışık bir sorun burda mesajımda da bahsettiğim gibi. Suyu kışın zaten vermiyorum. Bahar itibariyle yaz aylarında bol ışık almalarına dikkat ediyorum, bu sebeple bu güneşli ve kuru günlerde bahçedeler. Yağmura dikkat etme konusuna gelince, komik bir durum oluyor. Hava kapadığında 3 kat koşa koşa inip saksı taşıyorum, güneşi görünce tekrar aynı koşturmaca ile bahçeye saksıları alıyorum. Üstlerine yağmur gelmemesi için cam dışına almayı düşünüyorum bir süre sonra.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön