Dün (pazar günü) ev bahçemde, yapmayı düşündüğüm işler için çalışmalara, hazırlıklara devam ettim, tabii iki'de bir yağmur nedeni ile sık sık mola vermek zorunda kaldım. Akşam üzeri saat 16.00'ya kadar bahçe'de çalıştıktan sonra, bağ'da ki meyve bahçesine gidip, uzun bir aradan sonra bağ'da ki değişimi gördüm.
(Benim kayınpederi tutabilene aşkolsun. Geçen'ki soğuklar'da bile, ha bire yeni malzemeler taşıyıp, yeni düzenlemer yaptığını anlatıyor'du. Meğer adamcağız, böyle bir aksiyon arayıp duruyormuş kendine).

Önce ev bahçesi.
C.tesi günü, küçük kopresörümüzü çıkartıp, bakımını yapıp hazırladım. Dün'de, alçı, kireç alıp, geçen yıldan kalan 2 torba çimento ile kullanacağım aletleri hazırladım. Beton atacağım yerleri'de hazır hale getirdim. Şimdi, beton atmak ve boya yapmak için yağmurların bitmesini bekliyorum.
Önce beton sonra boya yapılacak. Boya yapmak için, bazı yerleri alçı ile düzeltip, eski boyaları zımpara ile kazıyacağım. Blok köpükler aldım ve bunlar ile odamın birinin üstüne (beton olduğu için, çok sıcak ya'da soğuk oluyor) yalıtım yapacağım.
Yani, kısacası daha yapacak çok işim var.