View Single Post
Eski 28-02-2007, 22:39   #47
DarkYES
Ağaç Dostu

DarkYES's Avatar

Giriş Tarihi: 28-08-2004
Alıntı:
Küresel ısınma konusundaki kampanyalara destek için 1 Mart'ta, tüm dünyada ortak bir eylem gerçekleştirilecek. Dünyanın her yerinde yerel saat farkı gözetilmeksizin 19.55-20.00 arasında tüm enerji kaynakları kapatılacak.
Eylemin amacı; söz konusu kesintiyle meydana gelecek enerji tasarrufunun önemine değinmek ve yetkilileri harekete geçirmek. Çevre örgütlerinin organizasyonu ile internet üzerinden yayılan eylem planına göre otomobildekiler kenara çekip arabayı durduracak, evde tüm ışık ve musluklar kapatılacak, elektrikli aletler 5 dakika çalıştırılmayacak. Küresel ısınma konusunda Türkiye'yi ilgilendiren bir başka kampanyanın da hazırlıkları sürüyor. Havaya salınan gazların azaltılmasını öngören Uluslararası Kyoto Protokolü'ne Türkiye'nin de dahil olması için kamuoyu baskısı oluşturulacak.
Bir deli bir kuyuya taş atmış diye düşünmeye başladım. Neden hiç bir yerde "şu, bu, şunlar, bunlar" gibi bir şey yok? Bu durup dururken çıkmamış belli ama kim/kimler çıkarmış?

Alıntı:
Sevgili darkyes google da 1 mart küresel ısınma eylemine çağrı diye aratırsanız doğruluğunu görürsünüz.Bu maili siz ve bütün üyelerin maille arkadaşlarına,yakınlarına yollayıp uygulamanızı tavsiye ederim.
O e-postayı değil.

Sonuçta katılınılır veya katılınırılmaz ama ben o e-postaya "inanmıyorum"

Bu arada bir alınan her e-posta aynı mı dikkat ettiniz mi?
Kaç tane bu konuyla ilgili e-posta aldınız? Biçim olarak tıpatıp aynı mı idiler?
Geldikleri -ileten harici- kaynak neresiydi?
vs. vs. vs.

Sevgili Tolkien başta bir alıntı yapmış ama alıntı'da WWF'nin adı geçmekte.
Bu durumda ben şuralarda bir yerde buna ilişkin bir şeyler olmasını beklerdim.
http://www.wwf.org.tr/haberler/haber-odasi/
Peki bu garip değil mi?

Yanlış anlaşılmasın ama www.eksisozluk.com ya da sozluk.sourtimes.org sitesi bir yalan haber oluşturmuş özellikle internet medyası haberi gerçek gibi bir anda duyuru vermişti.

DarkYES Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön